Вийшов перший трейлер мультфільму «Супербрати Маріо» за культовою відеогрою

Прем’єра фільму запланована на 7 квітня 2023 року.

Кадр з мультфільму «Супербрати Маріо» / фото Universal Pictures

Студія Illumination випустила перший трейлер майбутнього комп’ютерно-анімаційного фільму «Супербрати Маріо» (The Super Mario Bros. Movie), заснованого на культовій серії відеоігор Mario.

Судячи з трейлеру, в мультфільмі на глядачів чекає чимало персонажів, добре знайомих по відеоіграх компанії Nintendo, а за озвучку відповідатимуть топ-зірки Голлівуду. Так, в оригіналі Маріо говоритиме голосом Кріса Пратта («Вартові Галактики», «Парк Юрського періоду»), Аня Тейлор-Джой («Хід королеви», «Меню») – в ролі принцеси Піч, Чарлі Дей («У Філадельфії завжди сонячно», «Нестерпні боси») – в ролі Луїджі, Джек Блек («Джуманджі», «Школа року») – в ролі Боузера, Сет Роген («Зелений Шершень», «Пем і Томмі») – в ролі Донкі Конга. Також в компанії пообіцяли, що в стрічці буде камео Чарльза Мартіні – актора, який озвучив Маріо в усіх іграх франшизи.

Прем’єра фільму запланована на 7 квітня 2023 року.

Топ-10 серіалів грудня: «Фатальний патруль», «Емілі в Парижі» та «Відьмак: Кровне походження» «Область Героїв», «Три тисячі років бажань», «Вартові галактики» та німецьке кіно: прем’єри тижня «Меню», «Вона сказала», «Маріуполіс 2» та «Диво»: що подивитися на вихіднихМедіафраншиза Mario – що відомо

Серія відеоігор Super Mario була розроблена японською компанією Nintendo, дебютувавши в 1982 році з гри Donkey Kong. Ігри основної серії виконані в жанрі платформера, а головним героєм в них є американський водопровідник італійського походження Маріо.

На даний момент це одна з найбільших медіафраншиз за історію індустрії комп’ютерних розваг. Основна серія також має безліч відгалужень та ігор в інших жанрах, в деяких з них головними героями є інші персонажі.

Джерело

Новости Украины