У Маріуполі пролунали потужні вибухи: радник мера назвав сумну причину

У тимчасово окупованому Маріуполі неповнолітні ледь не загинули через TikTok, поділився радник очільника міста.

У Маріуполі підлітки постраждали внаслідок вибуху  / фото t.me/andriyshTime

У тимчасово захопленому окупантами Маріуполі вранці пролунали потужні вибухи, причина сумна — підлітки полізли на руїни знімати відео для TikTok, і розірвався снаряд.

Вибухи у Маріуполі були в районі вул. Курчатова о 9:00 та о 9:40, написав радник мера Петро Андрющенко в Telegram.

«Нажаль, сумна причина. Перший вибух — підлітки полізли знімати TikTok на руїнах, та здетонував снаряд. На щастя — живі, загрози життю немає, однак обидва в лікарні з травмами… Другий вибух — ланцюгова реакція першого…», — зазначив він.

Відео дня

Радник очільника міста додав, що неповнолітні дивом залишились живі.

«Маріуполь залишається наднебезпечним містом з огляду на безпеку. Розмінування де-факто зупинено. У кращому разі, бомби, снаряди та міни просто помарковано стрічками…», — поділився Андрющенко.

Путін витер ноги об честь офіцера: у Зеленського звернулися до російських військових (відео) Сиротами стали 8 дітей: в Житомирській області підірвалося авто, загинуло подружжя (фото)

Ситуація в Маріуполі — що варто знати

Маріуполь був заблокований російськими загарбниками з початку березня. Супротивник активно бомбив інфраструктуру міста, зокрема, атаковано драматичний театр і пологовий будинок, в яких перебували цивільні.

Ворог майже повністю знищив Маріуполь, загинули десятки тисяч осіб.

Місто повністю окуповане супротивником після того, як захисники України вийшли з території заводу «Азовсталь».

8 грудня Петро Андрющенко повідомив про природну «диверсію» проти загарбників — через ожеледицю в Маріуполі майже повністю зупиненився рух ворожої військової техніки.

Джерело

Новости Украины