У Маріуполі вибухнув автомобіль з росіянами, ліквідовано військового «чиновника» (фото)

Двох поранених оперативно госпіталізували.

В Маріуполі підірвався автомобіль з росіянами / /t.me/andriyshTime/4564

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області підірвалася автівка з російськими окупантами. Загинув військовий «чиновник», який перебував за кермом. 

Як повідомляє Маріупольський спротив у Telegram та радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram, автомобіль ввтомобіль ВАЗ білого кольору, перефарбований у болотний камуфляж, підірвався 24 листопада на дорозі біля вул. Громової 63 поблизу окупаційної адміністрації. За кермом перебував військовий «чиновник» – росіянин з-поміж новоприбулих.

Ще двоє росіян, які перебували в автомобілі, отримали поранення. Одного пораненого з опіками високого ступеня відправили в донецький госпіталь, другий — отримав перелом руки, черепно-мозкову травму та перебуває в Маріупольській лікарні №2.

Відео дня

За даними Андрющенка, «водій не вижив». Він також опублікував кілька кадрів з місця події.

Фото з місця вибуху / t.me/andriyshTime/4564 РФ та Білорусь атакують з півночі наприкінці листопада: в ГУР спростували вкиди «Небувалий дефіцит»: експерт розкрив, скільки танків є у РФ на зберіганні Влада Польщі озвучила нову інформацію про кількість ракет, що впали в Переводові У РФ немає угруповань для нападу з півночі, але оборона Києва посилюється – КГВА Українські військові збили російську ракету з кулемету «Дашка» – ОК «Південь» (фото)Ситуація в Маріуполі: що відомо

21 листопада радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про рух колони російської техніки через окуповане місто. Російські окупанти почали перекидати техніку та військових, які прибули з Херсонщини, в напрямку Запоріжжя. 

Крім того в тимчасово захопленому російськими окупантами Маріуполі за вказівкою ватажка так званої «ДНР» Дениса Пушиліна розпочнеться хвиля «зачисток» через колективну скаргу щодо житла на ім’я депутата Держдуми РФ, куратора окупації міста Дмитра Сабліна.

Раніше повідомлялося, що колишній командувач військами США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес прогнозує, що після звільнення Херсона від окупантів українські військові можуть вже цієї зими деокупувати Маріуполь та Мелітополь. 

Джерело

Новости Украины