У Маріуполі запрацювало українське радіо

Його можна знайти пошуком по частотам.

В Маріуполі запрацювало українське радіо / Маріупольська міська рада

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині запрацювало українське радіо.

«У Маріуполі запрацювало українське радіо. Простим пошуком по частотам», — повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Андрющенко закликав українців передавати інформацію про це близьким, які перебувають у місті.

Відео дня

«Тепер Україна ще ближче», — наголосив радник мера.

У Херсоні увімкнули українське телебачення SpaceX нарощує темпи запусків Starlink в космос після погроз Росії бити по них — WP У ряді областей перебої з інтернетом: що трапилось Ілон Маск зробить Starlink доступним для літаків Компанія Ілона Маска SpaceX просить Пентагон профінансувати послуги Starlink в УкраїніЩо відбувається у Маріуполі

Російські окупантии більше не почувають себе у безпеці в окупованому Маріуполі. ЗСУ щодня нагадують їм, що вони близько. У другій половині лютого в Маріуполі почалися регулярні вибухи. Тільки 22 лютого було зафіксовано 11 вибухів. «Бавовна» відбувалася в місцях дислокування рашистів.

Британська розвідка підтвердила, що удари по Маріуполі стривожили в Росію. Місто знаходиться на дистанції понад 80 кілометрів від фронту. Це означає, що у ЗСУ з’явилися засоби ураження більшої дистанції.

На тлі «бавовни» окупанти почали відключати мобільну мережу, коли через місто рухалися колони РФ у напрямку фронту. У березні вибухи продовжилися.

Джерело

Новости Украины