Звільнення Луганської області пришвидшиться: в ОВА повідомили, де ЗСУ утримують ініціативу

Білогорівку атакують російські «зеки», поділився очільник Луганської обласної військової адміністрації.

Після того, як настануть морози, ЗСУ швидше звільнятимуть Луганську область, вважає Сергій Гайдай / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай вважає, що з настанням морозів звільнення області відбуватиметься швидше.

На напрямку Сватове-Кремінна – ініціатива на боці Збройних сил України, а Білогорівку атакують російські «зеки», про це чиновник написав у Telegram.

За словами Гайдая, на Луганщині досі зберігається несприятлива погода, наші захисники не можуть рухатися швидко.

Відео дня

«Але є і «плюси» — орки теж не можуть наступати технікою на Білогорівку. Чекаємо на морози, тоді «деокупаційні справи» підуть швидше», – вважає Гайдай.

Новий акт тероризму з боку росіян: ворог зранку обстріляв Куп’янськ, дві жертви (фото) Військовий експерт розкрив, чого військам Росії не вистачає на Донбасі

Ситуація в Луганській області під час війни з РФ – що треба знати

ЗСУ наприкінці літа почали активно контрнаступати на низці напрямків. Сергій Гайдай 14 листопада розповів, що в Луганській області 12 населених пунктів вже звільнили від загарбників.

19 числа чиновник попередив, що Росія після відступу з правобережжя Херсонської області перекидає в Луганську область залишки професійних військових — десантників. За словами Гайдая, ці десантники не зможуть наступати.

23 листопада в Луганській обласній військовій адміністрації поділилися, що на захопленій частині регіону у деяких населених пунктах вороги «мобілізували» майже всіх чоловіків. В ОВА також повідомляли, що окупанти втратили «козир».

Джерело

Новости Украины