Гороскоп на 20 грудня: Терезам — проблеми з грошима, Водоліям — застуда і лікарняний

Дізнайтеся, що в цей день чекає саме на вас.

Гороскоп на 20 грудня / фото 1zoom

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 20 грудня. До чого варто готуватися — читайте в матеріалі УНІАН.

Овен

Якщо в цей день вони планували провести з кимось серйозну розмову або сказати про щось важливе, краще перенести це на іншу дату. 

Телець

У першій половині дня будуть події, які розслаблять, подарують гарний настрій, підбадьорять і мотивують. 

Відео дняБлизнюки

Близнюкам доведеться вирішувати якісь бюрократичні питання і формальності. Можливо, вони проведуть багато часу в черзі або чекатимуть на щось. 

Рак

Не варто показувати свої емоції, зриватися на когось, намагатися когось образити. Мудрість раків полягає в спокої і вмінні робити висновки. 

Лев

З самого ранку можуть відбуватися якісь незначні, але не дуже приємні події, які будуть засмучувати Левів. Проблеми на роботі стануть причиною їхньої дратівливості. 

Діва

Дівам 20 грудня доведеться вирішувати сімейні питання, щось з’ясовувати зі своєю другою половинкою/батьками/дітьми. 

Терези

Терези можуть переживати через гроші. Наприклад, їх сповістять про необхідність оплатити якісь рахунки, або попросять терміново повернути гроші, які ті брали в борг.

Скорпіон

Представникам цього знака Зодіаку потрібно більше часу відпочивати і приділяти своєму здоров’ю. Не завадить почати день зі спорту. Якщо немає часу, можна зробити зарядку за 5 хвилин. Це підбадьорить на весь день!

Стрілець

Зірки радять двічі подумати перед тим, як вони захочуть когось образити або сказати комусь щось неприємне. 

Козеріг

У цей день добре ставити цілі, планувати щось, підводити підсумки, складати або здавати звіти. 

Водолій

Варто берегти своє здоров’я, так як великий ризик застудитися і відправитися на лікарняний на всі свята. 

Риби

Варто відволіктися від рутини, роботи і проблем. Можна відвернути голову пішою прогулянкою або тимчасовим детоксом від соціальних мереж. 

Овнам — повний гаманець, Терезам — болісний урок: гороскоп по картах Таро на 19 грудня Всього три знаки Зодіаку зіткнуться з випробуваннями вже в січні Тільки три знаки Зодіаку будуть купатися в грошах цієї зими

Нагадаємо, названо шість знаків Зодіаку, які будуть при грошах в 2023.

Джерело

Новости Украины