На Херсонщині українські зенітники за три хвилини знищили два російських «Алігатори»

Вертольоти збили в Бериславському районі.

ЗСУ знищили два Ка-52 за три хвилини / фото twitter.com/BabakTaghvaee

На Херсонщині українські зенітники за три хвилини знищили два російських вертольота Ка-52

Про це повідомила служба зв’язків з громадськістю повітряного командування «Південь».

«31 жовтня, з 18:45 по 18:48, в Бериславському районі Херсонщини, підрозділом зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування «Південь» збито два російських ударних вертольота Ка-52″, — йдеться у повідомленні.

Відео дня Окупанти збирають плавзасоби та встановлюють понтони, щоб втекти з правого берега – Назаров Відключення світла та тепла: Україна домовляється з 12 країнами про постачання обладнання На півдні ЗСУ завдали 75 вогневих ударів по місцях зосередження окупантів На Миколаївщині РФ обстріляла два портових цивільних буксира, є загиблі та поранені Військовий експерт оцінив, чи може Україна вдарити по Москві (відео )»Демілітаризація» РФ

Як повідомляв УНІАН, за останніми даними Генерального штабу Збройних сил України, з 24 лютого в Україні було знищено 253 російських гелікоптери.

Сьогодні російські ЗМІ повідомили, що два російські вертольоти Ка-52 вибухнули в Псковській області РФ. Також в ОК «Південь» відзвітували про роботу за ранок і розповіли, що зенітники збили російський вертоліт Ка-52 на Херсонщині.

Як пояснили у розвідці, Ка-52 «Алігатор» («Hokum B» за класифікацією НАТО) — це розвідувально-ударний вертоліт російського виробництва. Вартість — близько 16 млн дол.

Джерело

Новости Украины