Окупанти відкрито продають крадені в Маріуполі машини (фото)

Мародерів анітрохи не бентежить, що вони продають авто, які належать не їм.

У коментарях знайшлися люди, які розкрили мародерство росіянина / фото ua.depositphotos.com

У тимчасово окупованому Бердянську рашисти не приховують свого мародерства. Росіяни продають машини, які вони викрали з Маріуполя.

У Telegram-каналі «Катарсис» вже показали докази мародерства рашистів. Так, один з окупантів не намагається приховати свої злочини, а навпаки публікує оголошення про продаж викрадених авто.

Якийсь рашист, який підписаний як Віктор, не ховає свого обличчя. Він поставив у фото свого профілю «горде» селфі з військовій формі. Окупант не став описувати характеристики машини і не вказав, чи є він її власником. 

Відео дня

Однак в коментарях знайшлися люди, які розкрили мародерство росіянина. Користувачі написали:

«А власник знає, що вона у тебе? Ця тачка з Маріуполя, людина б її ніколи не продав. Вони її вдома викрали!».

Окупанти відкрито продають чужі авто / скріншот

Чи вдалося мародеру продати вкрадене авто і чи погодився хтось купувати машину у рашиста — не повідомляється. Однак у коментарях користувачі також зазначили, що подібні випадки зустрічаються серед окупантів часто. Росіяни намагаються отримати якомога більше «вигоди», а тому крадуть і продають все, що бачать.

У Зеленського спрогнозували, коли і як ЗСУ звільнять Крим (відео) Кримінальний авторитет з Донбасу створюватиме нову ПВК з російських зеків — розвідкаМародерство окупантів: що відомо про військові злочини росіян

Російські окупанти встигли «прославитися» своїм мародерством з перших днів повномасштабного вторгнення в Україну. Вони крадуть все: пральні машинки, сковорідки, одяг і навіть жіночу білизну. 

Не так давно стало відомо, що росіяни не зраджують своїм традиціям і зараз. Вони крадуть велосипеди у жителів Херсонської області. Крім цього, рашисти вриваються в приватні будинки і грабують місцевих жителів.

Також з’явилася інформація про те, що росіяни на захопленій території реєструють своїх «нотаріусів», щоб вкрасти майно українців. А в Мелітополі окупанти, які втекли з Херсонщини, мародерять і ґвалтують людей.

Джерело

Новости Украины