Пункти пропуску на кордоні з Молдовою не працюють: немає світла

Роботу пунктів пропуску припинено через відсутність електроенергії на українській стороні.

Роботу пунктів пропуску призупинено через відсутність електроенергії / фото ua.depositphotos.com

У зв’язку з атакою Росії на енергосистему України прикордонна поліція Молдови повідомила про призупинення роботи шести пунктів пропуску на кордоні з Україною.

Як повідомляє Newsmaker, призупинено роботу пунктів пропуску: Вулканешти – Виноградівка, Мирне – Табаки, Басарабка-Серпневе, Чадир – Лунга – Нові Траяни, Окниця – Сокиряни та Сейц-Лісне.

Роботу пунктів пропуску призупинено через відсутність електроенергії на українській стороні та технічні збої в базі даних митного органу України.

Відео дня У Кривому Розі зупиняється робота всього електротранспорту В «Укрзалізниці» повідомили, скільки поїздів затримується у дорозі на понад годину У низці пунктів пропуску на західних кордонах України ускладнена робота – ДПСУУдар по енергосистемі України та робота пунктів пропуску:

10 жовтня 2022 року Російська Федерація розпочала атаки на об’єкти критичної інфраструктури України.  Окупанти б’ють по електропідстанціях, об’єктам гідроенергетики та теплової генерації. По всій країні почалося аварійне вимкнення електропостачання.

23 листопада в Україні розпочався енергетичний блекаут. У зв’язку з масовими відключеннями світла зняти готівкові кошти в банкоматах було неможливо. Також неможливо було розплатитися за покупки банківською картою, термінали в магазинах не працювали. Біля банкоматів шикувалися кілометрові черги.

25 листопада стало відомо про те, що в ряді пунктів пропуску на кордоні з Польщею, Угорщиною, а також на ділянці з Молдовою ускладнена робота.

Джерело

Новости Украины