У Бєлгородській області РФ ввели режим контртерористичної операції, зупиняють підприємства


У Бєлгородській області РФ ввели режим контртерористичної операції, зупиняють підприємства

Росія — в’язниця народів (Фото — EPA)

Губернатор Бєлгородської області РФ, яку атакували сьогодні Російський добровольчий корпус (РДК) і легіон «Свобода Росії», повідомив у Telegram, що в області запроваджено правовий режим контртерористичної операції, «який встановлює спеціальні заходи та тимчасові обмеження».

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

«Починаючи від перевірки у фізичних осіб документів, що засвідчують їхню особу, та закінчуючи зупиненням діяльності небезпечних виробництв та організацій, у яких використовуються вибухові, радіоактивні, хімічно та біологічно небезпечні речовини», – написав губернатор Гладков.

Він повідомив, що російські силовики «вживають необхідних заходів щодо ліквідації противника» о 14:20. На цей час жодне російське ЗМІ не повідомило про успіхи цих заходів.

  • Сьогодні вранці Російський добровольчий корпус (РДК) і легіон «Свобода Росії» повідомили про перетин кордону з РФ, вони знову зайшли у Бєлгородську область, де «звільнили» вже як мінімум один населений пункт. Губернатор області заявив, що на територію РФ зайшла нібито розвідувально-диверсійна група ЗСУ.
  • У Головному управлінні розвідки Міноборони LIGA.net пояснили, що як громадяни РФ члени цих легальних в Україні формувань діють на території Росії автономно.
  • Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна «не має безпосереднього стосунку» до подій у Бєлгородській області РФ, але «з цікавістю спостерігає». 

Джерело

Новости Украины