Псевдореферендум у Маріуполі: «дільниці» порожні, але РФ усе одно «намалює» результати

Окупанти оголосять результати псевдореферендуму в Маріуполі 28 вересня.

Андрющенко зазначив, що в Маріуполі немає ніяких спостерігачів / фото ua.depositphotos.com

Окупанти оголосять результати псевдореферендуму в Маріуполі 28 вересня, згідно з якими більшість людей начебто проголосують за входження до Росії.

Про це повідомив радник міського голови Петро Андрющенко в ефірі телемарафону.

«Вони оголосили, що за 2 дні вже проголосувало 50%, і ми думаємо, що їм потрібно ще два дні, після яких вони проголосять (результати)», — сказав він.

Відео дня

Андрющенко зазначив, що в Маріуполі немає ніяких спостерігачів, і окупанти роблять все, щоб не відкривати «дільниці» і не показувати, що там взагалі порожньо.

«Я думаю, що 28 вересня ми почуємо остаточні результати, які по Маріуполю будуть становити десь 87% явки, які проголосують за Росію, інші — за незалежність так званої «ДНР», — вважає радник міського голови.

З Росії перестануть випускати чоловіків: ЗМІ розповіли, коли це станеться Коли закінчиться війна і чи затягнеться вона на роки — прогноз екс-посла України в США В ISW вказали на важливу проблему щодо мобілізації в РФПсевдореферендуми РФ: як окупанти брешуть самі собі

Як повідомляв УНІАН, з 23 по 27 вересня рашисти проводять на захоплених частинах Херсонської, Запорізької, Донецької і Луганської областей псевдореферендуми з метою приєднання до РФ.

У зв’язку з низьким відсотком відвідування «виборчих дільниць» працівники «виборчих комісій» у супроводі озброєних окупантів збирають підписи місцевих жителів безпосередньо в місцях їхнього проживання.

У Маріуполі окупанти відправляли «мобільні бригади» для проведення «голосування» в рамках псевдореферендуму просто на робочих місцях жителів міста.

Довідка УНІАН. Міжнародна спільнота засудила наміри російських окупантів. Зокрема, країни «Великої сімки» і Європейського Союзу заявили, що запровадять санкції проти РФ за організацію псевдореферендумів на тимчасово окупованій території України.

Президент США Джо Байден також пообіцяв запровадити серйозні економічні санкції проти Росії у відповідь на проведення окупантами так званих «референдумів».

Джерело

Новости Украины