Росія обстріляла село під Херсоном: поранені жінка, 10-річна дівчинка та 3-річний хлопчик


Росія обстріляла село під Херсоном: поранені жінка, 10-річна дівчинка та 3-річний хлопчик

Артилерія окупантів на Донбасі (Фото: EPA)

Росіяни зранку обстріляли з артилерії село Станіслав Херсонського району. Поранень дістали 30-річна жінка, 10-річна дівчинка та 3-річний хлопчик. Про це повідомляє керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

За його словами, снаряд влучив у житловий будинок, проломив дах та здетонував.

Поранення отримали троє людей – 30-річна жінка, 10-річна дівчинка та 3-річний хлопчик.

Постраждалих шпиталізували до лікарні у Херсоні. Хлопчик та мама знаходяться у стані середньої тяжкості. Дівчинка отримала тяжкі поранення, її оперують.

За даними Херсонської ОВА, за минулу добу російські окупанти 46 разів обстріляли мирні населені пункти області. Випустили 258 снарядів із мінометів, артилерії, РСЗВ, танків, безпілотників та авіації.

Житлові квартали Херсона армія РФ атакувала сім разів. Ворог поцілив в об’єкти критичної інфраструктури, територію парка, приватні та багатоквартирні будинки.

Минулої доби на Херсонщині через російські обстріли семеро людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

  • 31 березня російські загарбники обстріляли мирних українців, які намагалися на човні дістатися з лівого берега Дніпра до деокупованого Херсона. 
  • 1 квітня російські військові здійснили черговий обстріл Херсона та смт Козацьке Бериславського району. Ворожі снаряди влучили у житлові будинки, внаслідок чого у місті загинув чоловік. 
  • 3 квітня окупанти обстріляли керованими авіаційними бомбами промислове підприємство у Бериславському районі Херсонщини.

Джерело

Новости Украины