Вибух у Маріуполі: стало відомо подробиці підриву автомобіля топ-окупанта (фото)

Він перебуває у лікарні у тяжкому стані.

Після підриву автівки окупант знаходиться в лікарні №2 (17 мікрорайон) / t.me/mariupolrada

Напередодні в Маріуполі підірвали машину начальника «поліції», відповідального за роботу фільтраційних таборів в окупованому місті, йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Маріупольської міської ради.

«Як і обіцяли, розповідаємо більше про вчорашню атаку маріупольського спротиву на одного з керівників окупаційних військ у Маріуполі. Ціллю спротиву став Михайло Москвін — начальник «поліції» в окупованому Маріуполі. Саме ця людина відповідальна за організацію фільтраційних заходів, які призвели до чисельних арештів цивільного населення міста», — зазначили у міськраді.

Зауважується, що після підриву автівки окупант знаходиться в лікарні №2 (17 мікрорайон).

Відео дня

«Цей злодій відповідальний за створення та функціонування фільтраційних таборів навколо Маріуполя. За його наказами тисячі мирних маріупольців опинилися за ґратами. Але покарання знайде кожного ворога. Зараз Москвін у лікарні у тяжкому стані. Яким би не був прогноз лікарів, але його доля вже вирішена», — зазначив міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

Вибух у Маріуполі — що відомо

27 березня прес-служба Маріупольської міської ради повідомила, що у тимчасово окупованому Маріуполі підірвали автомобіль одного з військових командирів російських загарбників.

Окупанти так званої «ДНР» стверджували, що у Маріуполі скоєно замах на начальника «поліції» Москвіна. Стверджувалось, що він живий.

Окупанти вдарили по Сумській області керованою авібомбою (фото) За його життя боролися тиждень: помер польський волонтер, поранений під Бахмутом Нічна атака дронів: у ЗСУ розповіли, як Росія змінила тактику ударівОкупація Маріуполя – злочини росіян

Маріуполь потрапив під щільний вогонь росіян з перших днів повномасштабного вторгнення. У травні – після виходу з «Азовсталі» українських захисників – місто перейшло під повну окупацію рашистів.

Окупанти фактично стерли місто з лиця землі – зруйновано усю міську інфраструктуру й будинки цивільних.

Досі невідомо точну кількість загиблих унаслідок російської агресії.   

Джерело

Новости Украины