У Шебекіні горить гуртожиток. Раніше депутат Держдуми Гурульов пропонував бомбити місто — відео


У Шебекіні горить гуртожиток. Раніше депутат Держдуми Гурульов пропонував бомбити місто — відео

Пожежа в гуртожитку в Шебекіному (Фото: скріншот з відео)

У Шебекіні Бєлгородської області з якоїсь причини горить гуртожиток. Раніше депутат нелегітимної Держдуми Андрій Гурульов пропонував бомбити місто. 

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Російські пропагандисти повідомили про пожежу у гуртожитку та заявляють, що її причиною нібито став обстріл з боку України.

Раніше Гурульов, який є депутатом від партії диктатора Володимира Путіна «Єдина Росія», в ефірі програми пропагандиста Володимира Соловйова заявив про необхідність бити по Шебекіну планерувальними авіаційними бомбами.

«Сьогодні треба точково ворога душити й довбати. На околицях Шебекіна, гадаю, там авіація розбереться, зокрема планерувальними бомбами», — сказав Гурульов.

Раніше бійці Російського добровольчого корпусу та легіону «Свобода Росії» знову заявили про проникнення до Бєлгородської області та бої з окупантами.

  • Вранці 22 травня Російський добровольчий корпус (РДК) та легіон «Свобода Росії» заявили про перетин кордону з РФ: увійшли до Бєлгородської області. У ГУР пояснили, що на території РФ російські бійці діють автономно. За даними джерела у розвідці, і РДК, і легіон курує ГУР.
  • Пізніше у ГУР повідомили, що у Бєлгородській області розпочалася евакуація на ядерному об’єкті «Бєлгород-22», було введено «режим контртерористичної операції». Наступного дня, 23 травня, його скасували.
  • У легіоні стверджують, що під час операції «були розгромлені» сили ФСБ, а також «знищена мотострілецька рота» ЗС РФ. Також там заперечують заяви РФ про великі втрати, яких нібито зазнало формування. Також у ЛСР кажуть, що операція «не була скоординована» з владою України. 

Читайте також: Війна в Бєлгородській області: що відбувається, хто такі РДК та легіон «Свобода Росії»

Джерело

Новости Украины