Під Маріуполем пролунали потужні вибухи

Вранці в місті було чути перестрілку.

У Маріуполі вночі лунали потужні вибухи / фото t.me/mariupolrada

Вночі в Маріупольському районі уздовж Азовського моря пролунали три гучних вибухи. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

«Вночі три гучних вибухи в Маріупольському районі вздовж Азовського моря по лінії Мелекіне — Б.Коса — Ялта — Урзуф. В 12:30 по Києву в Маріуполі пролунав вибух і мешканці Кальміуського району (с. Каменськ) відчули вибухову хвилю», — зазначив він.

Крім того, додав Андрющенко, вранці, о 06:40, в районі вул. Тополина (Кальміуський район) та Новоселівки було чутно перестрілку зі стрілецької зброї.

Відео дня

«Розмінування системами ППО надзвукових падаючих кранів в Маріуполі триває на системній основі. Русня, як справи?» — написав радник мера.

Сили оборони уразили важливі об’єкти росіян: Генштаб ЗСУ розповів про свіжі втрати ворога Відбито понад 100 атак росіян: Генштаб ЗСУ повідомив про провали ворога на фронтіСитуація у Маріуполі — останні дані

Останнім часом у Маріуполі, який окупанти вважали своїм тилом, стали лунати вибухи. Так, вночі 22 лютого у Маріуполі пролунали 12 вибухів. Повідомлялося, що, ймовірно, є влучання у місцях скупчення сил російських окупантів.

А кілька днів тому у Мангуші Маріупольського району сталася «бавовна», результаті якої ліквідовано 20 окупантів.

Вчора стало відомо, що у Маріуполі запрацювало українське радіо. Знайти його можна пошуком по частотах.

Джерело

Новости Украины