Військові показали, чому за час війни окупанти не знищили жодного HIMARS – відео


Військові показали, чому за час війни окупанти не знищили жодного HIMARS – відео

M142 HIMARS (скриншот з відео Генштабу)

Ракетні установки HIMARS зберігаються на військових об’єктах, яким на страшні навіть ядерні удари. Про це йдеться у відео, опублікованому Міноборони. За словами військового, окупанти не знищили ще жодної установки.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

На відео український боєць звертається до окупантів російською мовою: «Русский солдат! Меня зовут Капитан Хаймарс. И я держу свое слово. Я не бью по располагам тех секторов, откуда я получаю координаты бронетехники и складов с бк».

Військовий підкреслює, що російське командування обманює своїх солдатів, переконуючи їх у тому, що установок HIMARS «майже не залишилося». Він показав зсередини один з військових об’єктів, на яких зберігається техніка.

«Это военные объекты, построенные еще в Советском Союзе. Им не страшны даже ядерные удары. С начала войны не было уничтожено ни одной системы HIMARS», – сказав військовий.

«Русский солдат, продолжай отправлять мне координаты целей, и тогда смерть не обрушится на тебя с неба», – звернувся до окупантів український захисник, після чого дав по рації команду «вогонь».

  • Defence News повідомляє, що Пентагон уклав угоду на $4,8 млрд з американською військово-промисловою корпорацією Lockheed Martin на виробництво високоточних ракет GMLRS, які входять до складу систем HIMARS. США надають їх Україні в межах військової допомоги.
  • Міністр оборони Олексій Резніков пояснив, чому США не передають Україні далекобійні ракети ATACMS.

Читайте також: Сирський показав відео залпів HIMARS: Знищують тисячі одиниць солдатів і техніки РФ

Джерело

Новости Украины