Путін може застосувати «крайні тактики» через наступ ЗСУ. Захід готується — The Guardian


Путін може застосувати "крайні тактики" через наступ ЗСУ. Захід готується — The Guardian

Володимир Путін (Фото: EPA)

Російський диктатор Володимир Путін може застосувати «крайні тактики» у відповідь на очікуваний наступ України, Захід готується до цього. Про це повідомила британська газета The Guardian із посиланням на західних офіційних осіб.

Читайте нас в Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Видання пише, що західні лідери готуються до того, що Путін застосує «будь-які інструменти, які в нього залишилися», включно з погрозами ядерною зброєю та кібератаками.

На саміті міністрів закордонних справ G7 в Японії британські чиновники заявили, що очікують від Росії дій у відповідь і мають бути готові до «крайніх тактик» з боку Москви, коли вона спробує утримати окуповані території.

Журналісти звертають увагу на чергові нещодавні пропагандистські заяви колишнього президента РФ Дмитра Медведєва, який сказав, що росіяни «застосують будь-яку зброю», якщо Україна спробує повернути Крим.

  • 25 березня 2023 року Путін заявив про намір розмістити тактичну ядерну зброю на території Білорусі нібито у відповідь на плани Великої Британії передати Україні боєприпаси зі збідненим ураном.
  • У Білому домі заявили, що США не бачать ознак переміщення тактичної ядерної зброї до Білорусі.
  • МЗС Латвії: Плани Росії розмістити ядерну зброю у Білорусі – акт розпачу.

Читайте також: Зеленський: План РФ розмістити ядерну зброю у Білорусі свідчить про невдалу зустріч з Китаєм

Джерело

Новости Украины